~ VitaAce ~


[Gamez] Built-a-lot

Posted in Gamez by vitaace on April 5, 2008
Tags: ,

Ak nk cite sket ttg gamez built-a-lot ni, game ni dh lame gak r ak men..dan antare game yang boleh melanjutkan waktu tido ak. Game ni simple, x memening kn akal dan minda, tetapi mencabar jiwe dan rage…haha nk tau kene r men sendiri.

K, jalan cite game ni cmni (kalu x silap r…ak pon dh x igt sgt dh..haha), korg akn menjd macam kontraktor la…kire yang wat2 rumah 2, then tugas korg utk wat rumh2 tu le..haha. Actually, die ade byk stage, dan stiap stage tu korg akn dpt unlock brg cthnye, jenis rumah yg baru, alatan2 wat rumah yang baru dan mcm2 lagi. Saiz game ni pon kecik je, tp die punye grafik cantek…k r bwh ni link utk donlot die…cau

Built-a-lot download:
http://www.reflexive.com/Build-a-lot.html?PAGE=Download_Start&related=9

p/s: Game ni kene ade patch die, just copy n paste file dlm link bwh ni kt folder game ni k n then run the patch (ala korg explore r sendiri…haha)

Reflexive universal patcher:
http://www.mediafire.com/?n2edcd3y4dd

K..Hve Funn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: